Over ons

Wij zijn Yvonne en Henk Hinsenveld. Vanwege eigen verliessituaties en kennis over dit onderwerp zagen wij een mooie kans om in 2019 Hinsenveld & Hinsenveld op te richten. We zien hoeveel impact verlies op de mens kan hebben en welke schade erdoor wordt aangericht. Het is van grote waarde om te ervaren hoe weer verbinding kan worden gemaakt met je ‘gezonde’ delen. Daar waar je kracht uithaalt, vrolijk van wordt en je weer durft te voelen. Dit zodat je het ‘overleven’ weer grotendeels achter je laat.

Brede kennis
Wij zijn altijd bereid om te leren. Daarom hebben wij een brede kennis. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor rouw van een dierbare, maar ook voor andere soorten rouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eenzaamheid, een onverwerkt trauma of als je slachtoffer bent van geweld of pesten. Daarnaast bieden we ambulante begeleiding gericht op zelfstandigheid en participatie. Deze begeleiding voorkomt dat mensen uitvallen en kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij.

Vrijblijvend advies
Rouw is een normaal proces, waar ieder mens mee geconfronteerd wordt in het leven. Dat betekent niet dat rouwen meevalt. Lukt het je niet om te rouwen of blijf je maar verdrietig? En wil je hier hulp bij? Je kunt direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies. We kunnen bij jou langskomen op locatie, maar je bent natuurlijk ook bij ons van harte welkom.

Hinsenveld & Hinsenveld heeft een contract afgesloten bij de volgende gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Hof van Twente, Rijssen – Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Dit betekent dat de kosten voor hulp vergoed kunnen worden. Je kunt contact opnemen met het sociaal wijkteam binnen jouw eigen gemeente.

Ervaringen

Onverwerkt trauma uit een ver verleden leidt tot eenzame gevoelens.

In onze praktijk maakte ik een tijdje geleden kennis met een man van middelbare leeftijd. Zo op het oog een man die goed in het leven staat en zijn zaakjes onder controle heeft. Toch nam hij contact met me op en raakten we in gesprek over hemzelf en zijn thuissituatie. Hij had het gevoel dat het niet de goede kant op ging en vroeg zich af hoe hij zijn relatie kon verbeteren voordat het definitief mis zou gaan.

Lees de hele ervaring

Vragen?

Neem direct contact op

Copyright hinsenveldgroep 2024